Krajalnica test

W magazynach i w polach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w pewne, cienkie plastry. Dotyczy to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica bywa wykorzystywana oraz do własnych celów, na model do krojenia warzyw lub owoców, gdy chcemy ich w kwestie cienkich plasterków.

W relacje od tego, co pragnę kroić na krajalnicy, jest ona wyposażona w profesjonalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do cięcia pieczywa, co daje łatwo "wgryźć się" w jego grupę i podejmuje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeśli chodzi o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na długich, równych plastrach, które kręci się gładko i bez świadomego wysiłku. Do owego planu używamy krajalnicy z lekką, ale bardzo intensywną krawędzią, która idealnie radzi sobie z pewnymi, jak również znacznie przyjaznymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do lokali gastronomicznych także do sklepów. Jest rekomendowana przez producenta ze powodu na swoją wysoką odporność i umiejętność obsługi. Dzięki tym cechom każdy, po pierwszym przeszkoleniu z działu bezpieczeństwa oraz higieny pracy, może przystąpić do lekturze z krajalnicą i proponować naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w ścisłe plastry. Krajalnice silnych firm kupią na szybkie uporanie się z pokrojeniem wielkiej zawartości wędlin czy serów, przy niewielkim wkładzie rzeczy oraz grup pracownika. Taka krajalnica w składzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy poświęcano na krojenie towarów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy ostatnie stanowi chciane na przykład w sukcesie szynek surowych, które jada się tylko w plasterkach grubości bibułki.