Mytab 7 ekran dotykowy

GASTRO POS jest programem, który idzie na silną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako wysoce powszechny system na placu gastronomicznym bawi się dużym uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w roli kelnerom także tym jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje bogatych i długich szkoleń, oraz niezwykle funkcjonalna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z wysoką gamą funkcji, znacznie dokładnie sprawdzi się w nie wyłącznie w małym, pojedynczym lokalu, ale zarówno w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom oraz modułom GASTRO POS stanowi niezwykle elastycznym systemem, jaki otrzymamy na placu. W współzależności od profilu lokalu, czy istnieje ostatnie bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najwłaściwsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy kiedy i efektu jaki generuje. W relacji od stanowiska, można też ustalić widok opcji tak, żeby stanowił on dostosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dostęp do wszelkich możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do samych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimkolwiek momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z zespołami hotelowymi i urządzeniami do działań specjalnych.